26 Şubat 2012 Pazar

İzmir Havalimanı Oto Kiralama

İzmir Havalimanı Oto Kiralama - Rent A Car

İzmir, Adnan Menderes havalimanı, Karabağlar, Gaziemir, Bornova, Bayraklı, Karşıyaka, Narlıdere, Çeşme, Kuşadası, Selçuk, Balçova ve çevre illerde bireysel ve Kurumsal oto kiralama, transfer, filo kiralama hizmeti.

Günlük, aylık, yıllık; şoförlü, şoförsüz, lüks ve ekonomik ren a car kaskolu kiralık araçlar.


İster iş için, ister ziyaret amaçlı, İzmir'e gelirken havayolu ulaşımını tercih etmek uzun ve sıkıcı diğer ulaşım türlerine göre daha avantajlıdır.

İzmir'de gezilecek çok yer var. İş amaçlı gelmiş olsanız bile, diğer ulaşım türleri ile kaybedeceğiniz zamanı, havayolunu tercih ederek kendinize saklayabilirsiniz. İzmir havalimanında oto kiralama yolu ile, kiraladığınız araç sizin olmuş gibi, İzmir'de bulunduğunuz süre içinde hem işlerinizi kolayca yapar, hem de işten arta kalan zamanda güzel İzmir'in en güzel yerlerini gezip görme zevkini yaşayabilirsiniz.

İzmir'de oto kiralama hizmeti veren firmalardan biri de Erkolayoto® Rent A Car'dır. Merkezi Balçova'da olmasına rağmen tescilli oto kiralama markası sayesinde havalimanlarına sorunsuz giriş yapıp, müşterilerini karşılama ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda kiralık araba sağlama hizmeti vermektedir.

Erkolayoto® İzmir Oto Kiralama firmasının web sayfasını ziyaret ederek İzmir araç kiralama hakkında bilgileri ve fiyatları inceleyebilirsiniz.

Firmanın Web Sayfaları:


erkolay.com
tekyonrentacar.com

Tel    : 90 232 265 0 556
Gsm  : 90 532 111 0 441

otoerkolay@gmail.com
erkolayoto@hotmail.com

Web:

İzmir Oto Kiralama
İzmir Filo Kiralama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog yöneticisi tarafından incelenecektir. Teşekkür ederiz.