2 Aralık 2012 Pazar

İzmir Filo Kiralama

İzmir Filo Kiralama - Kurumsal Araç Kiralama

1- Araç Kiralama Ne İşe Yarar?

a) Filo Kiralama nedir, ne işe yarar?


Filo kiralama, şirketlere en avantajlı araç temini sağlayan yöntemdir. Dünyada gittikçe yaygınlaşan "Car Sharing" iş modelinin şirketler için uzun vadeli planlamasıdır. Adı her ne kadar "filo" kiralama olsa da, bir adet araç kiralama bile filo kiralama avantajlarından yararlanmak demektir.


Filo kiralamanın avantajları nelerdir?


I-
Uzun vadeli araç ihtiyacınıza, en ekonomik çözüm sunar. Günlük kiralama fiyatlarına göre, % 50 oranında indirimli fiyatlara ulaşırsınız.

II-
Araç almak için ek bütçe ayırmazsınız. Bu da size yatırım tasarrufu sağlar ve finansal kaynaklarınızı daha rahat değerlendirme olanağı sunar.

III-
Operasyonel Avantajlar: Kiraladığınız aracın; sigorta, kasko, bakım, arıza, amortisman vb. giderlerinden bağımsız olduğunuz için, bunlar için hem iş kaybı, hem de sermaye kaybı yaşamazsınız. Kendi araçlarınızla çalışacak olsanız, hem bu masraflar ve iş kaybı ile karşı karşıya kalırsınız, hem de bu operasyonlar için fazladan personel çalıştırırsınız. Filo kiralamada bu operasyonların tamamı Rent A Car hizmeti sağlayan firma tarafından takip edilir.

IV-
Vergi Avantajı: Şirketler için en önemli giderlerin başında vergiler gelmektedir. Filo kiralama gerçekleştirdiğinizde, her ay kiralama bedelinin tümüne ait fatura, aracı kullanırken aldığınız yakıt fişleri direkt olarak gider gösterilir ve gelir verginizden düşer.

V-
Filo kiralamada, aracı şirketinizde sigortalı olan tüm personel kullanabilir. Bireysel oto kiralamalarda, sözleşmede imzası bulunmayan 3. şahıslar aracı asla kullanamazken, filo kiralamalardaki bu ayrıcalık, şirketler için çok önemli bir rahatlık sağlar.

Erkolayoto® İzmir Oto Kiralama
olarak firmanızın, İzmir'de filo kiralama ihtiyacını karşılamaya talibiz.

İletişim bölümünden, gerek iletişim formunu doldurup, gerekse arayıp bir telefon ile bize ulaşabilirsiniz. Ya da bir çayımızı içmeye gelip, taleplerinizi yüzyüze iletebilirsiniz.


Kaynak:
http://www.erkolay.com/index.php?sayfa=SSS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog yöneticisi tarafından incelenecektir. Teşekkür ederiz.