21 Ocak 2013 Pazartesi

İzmir Rent A Car

Tek Yön, Erkolay Rent A Car - Filo Kiralama İzmir

İzmir Filo Kiralama

Ege Bölgesinin incisi ve Türkiye'nin en büyük şehirlerinden olan İzmir'de kalabalık nüfus ve bu oranda da geniş iş fırsatları olması sebebi ile, her gün yeni girişimlerin gerçekleşmesine sık sık tanık oluyorsunuzdur.

Her yeni girişimde farklı farklı sektörel ihtiyaçlar vardır. Kimi girişmci için elzem olan bir meta başka bir girişimci için hiç bir anlam ifade etmeyebilir. Ama her girişimcinin mutlaka hizmetini daha geniş kesimlere hızla taşıyabilmek için araç kullanmaya ihtiyacı vardır.

Firmanızın gelişimi için oluşturduğunuz bütçede, sektörel ihtiyaçlarınızın dışında, araç satın almaya yer olamayabilir. Bu durumda hizmetinizi aksatmayacak yeni bir plan gerekir. Bu halde araç temin etmek için oto kiralama şirketleri ile irtibata geçmek gerekir.

İzmir'de filo kiralama hizmeti veren Tek Yön Rent A Car olarak, firmamızın araç filosundan beğeneceğiniz bir veya daha fazla araç ile işlerinizi aksatmadan, uygun koşullarda, bu alandaki ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Tek Yön, Erkolay Rent A Car - İzmir Filo, Kurumsal Oto Kiralama

Tamamı yeni model dizel arac filomuz ile İzmir ve çevresinde faaliyet gösteren kuruluşlara yıllardır filo kiralama hizmeti vermekteyiz. Sizin firmanıza da filo sağlamak isteriz. İzmir'de filo kiralama konusunda tecrübeli olan firmamız, sizlere daha geniş hizmet verip, çeşitli alternatifler sunmak için. Filomuzu geliştirmeye devam ediyoruz.

Web Sayfalarımız

www.tekyonrentacar.com

www.erkolay.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog yöneticisi tarafından incelenecektir. Teşekkür ederiz.