10 Şubat 2013 Pazar

İzmir Araba Kiralama

İzmir Araba Kiralama


Türkiye'nin en büyük şehirlerinden İzmir'de araba kiralama, rent a car, filo kiralama, kurumsal araç kiralama ihtiyaçlarınız için Erkolay Oto Kiralama ve Tek Yön Rent A Car web sayfalarımızdan kiralık araçlarımızın detaylarına ve kiralama fiyatlarına, iletişim bilgilerimize ve kurumsal bilgilerimize ulaşabilirsiniz.

İzmir ile sınırlı kalmayıp, Ege Bölgesi'nin tümüne araba kiralama hizmeti vermek için, kiralık araç filomuz sürekli genişliyor. Bizi tercih ettiğinizde hizmetimizin ayrıcalıklarından keyifle yararlanıp, firmanız ve kişisel işleriniz için en doğru kiralık araba ihtiyacınızı karşılayacağınızı garanti ederiz.

Tümü yeni model, dizel, ekonomik, lüks, şoförlü, şoförsüz kiralık araç temin edebilirsiniz. İşleriniz için uzun süreli oto kiralama, kurumsal araç kiralama, filo kiralama hizmetlerimizden uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz.

İzmir'de, Karabağlar merkez ofisimizden, Adnan Menderes Havalimanı, otogar, Konak, Alsancak, Karşıyaka, Gaziemir, Bayraklı, Balçova, Narlıdere, Bornova, Buca, Şirinyer, Üçkuyular, Üçyol, Urla, Çeşme, Aydın, Manisa, Denizli, Kuşadası, Selçuk, Seferihisar, Gümüldür, Ürkmez ve Ege Bölgesi'nde her noktaya araba kiralama hizmetimiz devam etmektedir.

İletişim bilgilerimizde yer alan telefonlarımız, e-posta adreslerimiz ve internet sayfalarımız üzerinden kolayca görüşebilir, bilgi alabilir, ofisimize gelip, çayımızı içerek, sıcak sohbet ortamında bizleri daha yakından tanıyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz blog yöneticisi tarafından incelenecektir. Teşekkür ederiz.